Om Underviseren

OM UNDERVISEREN

MIN ERFARING

Her kan du læse om underviseren i Lev Vel Yoga.

Siden jeg var 13 år gammel, har jeg trænet østlig kampkunst der har mange fællestræk med yogaens livsfilosofi, der handler om at stimulere kroppens nervesystem, træne sindet og optimere den indre energi – i yogaen kendt som Prana  eller Qi.

Derudover har jeg 20 års erfaring med yoga og har dyrket Hatha, B.K.S Iyengar, Bikram og Astanga yoga.
Al den træningserfaring har givet mig en intuitiv forståelse af kroppen og dens funktioner. Samtidig har jeg tilegnet mig en dyb viden om anatomi og fysiologi. En interesse der blev vakt under min uddannelse som social- og sundhedshjælper og som inspirerede mig til at fordybe mig endnu mere i emnet.

Kombinationen af min viden om kroppens funktioner og den yogiske livsfilosofi har givet mig indsigt i sammenhængen mellem krop og psyke, som er kernen i den yogiske praksis.

UNDERVISNINGEN I HATHA YOGA

Jeg har stor fokus på hver deltagers kropskonstitution samt kropsfornemmelse idet deltagerne har forskellige historik af bevægelse og motion. Derfor foregår undervisningen individuelt selvom det er holdundervisning.  

Som underviser, giver det mig en stor glæde at se hvordan deltagerne udvikler sig med deres smidighed, få bedre kernekraft og balance samt når deltagerne møder op gang på gang med godt humør og motivation. 

På holdet er der en munter og hyggelig stemning hvor alle føler sig mødt og set. Deltagerne er også glade for at der er tid til hyggesnak, og at der er plads til aktiv lytning af fortroligheder efter yoga undervisningen. 

MIT MØDE MED YOGA

Jeg har dyrket forskellige yogaformer siden 1998 i perioder, men i 2013 blev jeg ramt af en voldsom livskrise. Yoga blev mit værktøj til at finde balancen, hvor de fysiske yogastillinger ikke stod alene, men i allerhøjeste grad blev ledsaget af koncentration, visualisering og opmærksomhed på tankerne som jeg fandt i yogaens filosofi. Det førte mig fra følelsen af dyb splittelse til en klarsynethed, hvor jeg hele tiden finder svar i mig selv.

Yoga har gjort en stor forskel for mig, som jeg gerne vil viderebringe. Derfor er det mig en stor glæde at undervise andre i yoga.